Verdenskendt supermodel skal være mor

søndag d. 3. januar 2016 kl: 16. 00 Af: Elo Christoffersen
 
Der er liv og glade dage i supermodellen Bar Refaelis hjem. Foto: Facebook.

Der er liv og glade dage i supermodellen Bar Refaelis hjem. Foto: Facebook.

Der er liv og glade dage i supermodellen Bar Refaelis hjem. 2015 blev året, hvor hun og den israelske forretningsmand Adi Ezra blev erklæret for rette ægtefolk at være. Og 2016 har store ting i vente for det nygifte par.

– 2016 kommer til at blive…, skriver den 30-årige supermodel på Instagram til et billede af en positiv graviditetstest og emojier af en baby og en sutteflaske.

Der er altså babylykke i ovnen hos den israelske topmodel, som også har gjort sig som skuespiller og tv-vært. Bar Refaeli blev fast inventar i de kulørte blade, da hun fandt sammen med “The Wolf of Wall Street”-skuespilleren Leonardo DiCaprio. Efter længere tids on/off-forhold valgte de to dog endeligt at gå fra hinanden i 2011.

I 2012 fandt supermodellen sammen med milliardæren Adi Ezra, som hun blev gift med i september. Annonceringen af den lille ny kommer midt i en tid med lidt mindre positiv opmærksomhed for den israelske supermodel. I øjeblikket bliver hun nemlig undersøgt for skatteunddragelse, skriver The Times of Israel. I december blev hun afhørt af de israelske myndigheder i 12 timer under mistanke for ikke at betale nok skat i hjemlandet.

Se baby-annonceringen her:

2016 is going to be like.. 👶🏼 🍼 Happy & Healthy New Year !

A photo posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on


Supermodel stråler: -Jeg er blevet mor Se billederne: De 10 smukkeste kvinder med fregner

Og et bryllups-tilbageblik her:

2015 was like .. #weddingbells 💘

A video posted by Bar Refaeli (@barrefaeli) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu