Verdensstjerne overrasker: Synger i grandprix

tirsdag d. 10. maj 2016 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus

Justin Timberlake har allerede fået smækket mærkatet "uundgåeligt sommerhit" på sin nye single. Nu spiller han den ved Eurovision.

Justin Timberlake skal optræde ved Eurovision.

Justin Timberlake skal optræde ved Eurovision. Foto: John Shearer/John Shearer/invision/ap

Det er ikke bare Europas nøje udvalgte deltagere, der går på scenen, når finalen i Eurovision finder sted lørdag.

Verdensstjernen og hitmageren Justin Timberlake aflægger nemlig Globen i Stockholm et besøg for at optræde med sin nye single “Can’t stop the feeling”.

Stjerne overrasker: Dukker op til show med helt nyt udseende

Dermed får sangen sin livedebut i den svenske hovedstad, hvor mere end 200 millioner mennesker verden over kan følge med via tv.

– For første gang i Eurovisions historie vil en kunstner, der ikke deltager i konkurrencen, nemlig den globale superstjerne Justin Timberlake, træde op på scenen ved Eurovision i Stockholm, skriver Eurovision på sin hjemmeside.

Er strøget til tops på hitlisterne

Sangen “Can’t stop the feeling”, der på rekordtid er strøget op af hitlisterne, står blandt andet de svenske sangskrivere og producere Max Martin og Shellback bag. Derfor betyder det ekstra meget for Sverige at superstjernen har takket ja til at optræde.

– Vi er meget stolte af at kunne byde velkommen til en af verdens bedste kunstnere. Det er en ære og en inspiration for os alle, siger Martin Österdahl, der er executive producer på årets show.

Eurovision vil for første gang også blive sendt i amerikansk tv, og sammenlagt med alle de andre landes seere, er der altså mulighed for at op mod 200 millioner mennesker kan kigge med.

Her er vinderen af Eurovision Song Contest

Finalen bliver i Danmark sendt direkte på DR1 klokken 21.00 den 14. maj. Timberlake skal ifølge Eurovisions hjemmeside optræde i pausen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu