Verdensstjerner vender hjem til Danmark

torsdag d. 19. november 2015 kl: 16. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Birgitte Hjort Sørensen og Nicolai Coster Waldau vender hjem til Danmark for at indspille filmen "3 Ting". Foto: Thomas Marrot

Birgitte Hjort Sørensen og Nikolaj Coster Waldau vender hjem til Danmark for at indspille filmen “3 Ting”. Foto: Thomas Marrot

To af landets største internationale stjerner lige nu vender for en stund tilbage til Danmark for at indspille filmen “3 Ting”

To af landets mest succesfulde skuespillere på den internationale scene, Nikolaj Coster-Waldau og Birgitte Hjort Sørensen, vender tilbage til dansk film, hvor de skal spille overfor hinanden. De spiller begge to med i verdens største og mest populære tv-serie ”Game of Thrones”, men nu skal sværd og jernhånd midlertidigt lægges på hylden for at starte optagelserne til den nye danske spændingsfilm, ”3 Ting”, som instrueres af Jens Dahl.

Nikolaj Coster-Waldau har opbygget en solid karriere i udlandet ikke mindst takket være rollen som Jamie Lannister i snart 6 sæsoner af ”Game of Thrones”. I ”The Other Woman” spillede han over for Cameron Diaz og medvirkede desuden i ”Oblivion” sammen med Tom Cruise. Optagelserne til ”3 Ting” starter i København til december og hermed kan biografpublikummet herhjemme glæde sig til at opleve Coster-Waldau i en dansk film igen til næste efterår.

Emmy-vinder frier til sin kæreste midt i takketale på scenen

3 Ting

I ”3 Ting” spiller Nikolaj Coster-Waldau hovedrollen som Mikael, en højtbegavet sprængstofekspert, der har stjålet 60 millioner kroner sammen med en gruppe serbiske kriminelle. I sidste time prøver han at redde sit liv og skabe en fremtid ved at gå ind i et vidnebeskyttelsesprogram. Han skal være på et hotel indtil retssagen starter og beder om tre ting i bytte for sit vidneudsagn: At PET tilvejebringer en kvinde ved navn Camilla, at han får hentet en bestemt kasse fra et opbevaringslager samt at han får to gange butter chicken fra et bestemt takeaway i Valby.

Sådan gik det Nikolaj Coster-Waldau til Emmy-uddelingen

Rollen som Camilla spilles af Birgitte Hjort Sørensen, der i den grad er ved at skabe sig et internationalt navn med roller i ”Pitch Perfect 2”, HBOs kommende serie ”Vinyl” og ikke mindst som den barske wildling, Karsi, i sæson 5 af ”Game of Thrones”.

De øvrige roller spilles af Jacob Lohmann og Lærke Winther, som begge bl.a. har medvirket i en række af dansk tv’s mest succesfulde serier, senest ”Norskov” og ”Bankerot”.

Del din kommentar

Forsiden lige nu