Veronica Maggio er tilbage: Besat af Fanden selv

torsdag d. 24. marts 2016 kl: 11. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Den svenske popstjerne er tilbage med singlen “Den Första Är Alltid Gratis” – og udgivelsen følges nu op af en forførende musikvideo

Der er ikke langt fra fornøjelse til fortrydelse. Det må Sveriges popdronning Veronica Maggio sande, i den nye musikvideo til singlen “Den Första Är Alltid Gratis”. Her er den ikoniske, nittebeklædte læderjakke fra singlecoveret nemlig besat af Fanden selv og Maggio, som bærer den, fristes ud i situationer og til at gøre ting hun ellers aldrig selv kunne finde på.

Dansk kendis indrømmer hæleri

Det er en emotionel rutsjebanetur af de helt store, når den blonde Veronica Maggio vågner på en øde strand med blåt hår – og moralske tømmermænd af den ondeste slags.

Veronica Maggio: -Min mor havde nok for meget tillid til mig

700.000 streams på tre dage

Veronica Maggio har været fast leverandør af kæk svensksproget pop i snart ti år og er med mere end 450 millioner streams den mest populære kvindelige artist i Spotify’s hjemland nogensinde! Og “Den Första Är Alltid Gratis” er da også kommet fantastisk fra start henover weekenden, hvor singlen på tværs af norden er streamet mere end 700.000 gange.

Se videoen herover.

Del din kommentar

Forsiden lige nu