Victoria Beckham: Det var kærlighed ved første blik

lørdag d. 3. september 2016 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus

Victoria Beckham afslører i et brev til sig selv, at hun faldt for David Beckham ved første øjekast.

De har holdt sammen i tykt og tyndt, og i juli kunne den tidligere Spice Girls-stjerne Victoria Beckham og fodboldidolet David Beckham fejre deres 17-års bryllupsdag.

Parret mødte hinanden i fodboldklubben Manchester Uniteds spillerlounge, og sangerinden faldt pladask for den nu tidligere fodboldspiller.

Det fortæller Victoria Beckham i et brev, hun har skrevet til sit 18-årige jeg, som bringes i britiske Vogues oktoberudgave.

– Kærlighed ved første blik eksisterer. Det vil ske for dig i Manchester Uniteds spillerlounge, selv om du vil blive en smule fuld, og de præcise detaljer vil være slørede, skriver hun i brevet til sit teenage-jeg.

Megastjerne KOMMER til royalt bryllup

Blev stående sammen med familien

I brevet forklarer tøjdesigneren, at de andre fodboldspillere straks gik i baren for at drikke med deres kammerater, mens David Beckham blev stående sammen med sin familie.

– Og han har sådan et sødt smil. Du er også tæt med din familie, og du tænker på, hvor ens I føler jer. Han vil spørge dig om dit nummer, fortsætter hun i Vogue og afslører, at gemalen har beholdt den flybillet, som hun skrev det ned på dengang.

Tøjdesigneren, som for alvor blev kendt som “Posh Spice” i pigegruppen Spice Girls, og fodboldstjernen giftede sig ved et storslået bryllup den 4. juli 1999, og i dag har parret fire børn.

Da parret i år fejrede deres bryllupsdag, var det tydeligt for enhver, at David Beckham stadig er smaskforelsket i sin kone.

Kryddersild og fodboldhelt fejrer 18 års bryllupsdag

– Vi har skabt fire smukke børn, og jeg kunne ikke ønske mig en mere kærlig og omsorgsfuld mor for dem. Glædelig bryllupsdag, jeg elsker dig, skrev han dengang på Instagram.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu