Victoria er deprimeret

onsdag d. 7. december 2005 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Victoria Beckham bliver oprevet over negativ presse. Victoria er blevet kritiseret i pressen for at være for tynd. ”Hvad folk glemmer, er at jeg er et menneske. Jeg også har et hjerte, jeg har også følelser, og jeg bliver nogle gange ked af det, når folk langer ud efter mig. Jeg er en familiekvinde, og når jeg konstant læser nedladende kommentarer om mit udseende, og den måde jeg lever mit liv på, så bliver jeg deprimeret,” fortæller Victoria.

Bedårende hertuginde tog kegler på stadion

Victoria afslører, at hun tog til lægen på grund af sin vægt problem. Hun fik at vide, at det var helt normalt, og at det kom som følge af at hun har fået børn. Hendes mor tabte en masse kilo efter at have født Victorias bror, så hun mener det er arveligt.

Del din kommentar

Forsiden lige nu