Victoria giver folket skylden

fredag d. 12. december 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Victoria Beckham giver den engelske befolkning skylden for sit sure image. Gang på gang kan man læse om den sure og strenge Victoria i bladene. Nogle gange går hun endda under navnet “Den sure kælling”. Victoria udtaler, at sådan er hun ikke, det er befolkningens skyld, at hendes image er blevet sådan.

Hun mener, at det er en flok mennesker der har fundet sammen og gået imod hende, fordi de har noget imod hendes karriere som forretningskvinde. “Der er nogen der har noget imod mig. Jeg ved ikke hvorfor, eller hvem det er, jeg ved bare, at det er rigtigt,” udtaler Victoria. Hun siger også, at i England bliver gode forretningsmænd opfattet som gode forretningsmænd, og gode forretningskvinder bliver opfattet som kællinger.

Anne ude af Robinson efter bagholds-angreb

Victoria mener, at befolkningen slet ikke kender hendes rigtige jeg. Rygterne om, at hun ikke brød sig om at tilbringe tid sammen med David i Madrid, affejer hun. Hun siger, at hun elsker at tilbringe tid sammen med sin familie i Spanien, det er hendes hjem nu, og hvis David ville flytte til Japan, ville hun flytte med uden at tænke sig om to gange, da hun elsker sin mand.

Del din kommentar

Forsiden lige nu