Victorias Secrets-model afslører vejen til den perfekte røv

torsdag d. 27. december 2012 kl: 9. 42 Af: Kendte.dk NY
 

Smukke Erin Heatherton som er model for Victorias Secrets afslører hvordan man opnår den perfekte røv

 

GALLERI: Hotte fotos fra Victoria's Secret Fashion Show
Erin Heatherton fortæller hemligheden bag den perfekte røv. - Foto: Justjared.com

Erin Heatherton fortæller hemligheden bag den perfekte røv. – Foto: Justjared.com

 

 

Vil du have en røv som en topmodel så læs her
Hvis man vil have en flot krop og især en flot bagdel er det ekstremt vigtigt med en god diæt. Det handler om at spise sundt og samtidigt træne meget, siger den smukke Erin Heatherthon og understreger:

 

“En masse kvinder laver dog den samme fejl. De træner deres krop dagligt i timevis, men spiser alt for lidt mad. Det er vigtigt, at man spiser meget mad, når man træner meget. Hvis man ikke spiser nok mad, er al træningen forgæves. Så vil man for eksempel ikke kunne se at man har fået en mere velformet bagdel”

 

– siger Erin Heatherton, der normalt optræder for undertøjsfirmaet ‘Victoria’s Secrets’ side om side med supermodeller som Miranda Kerr og Adriana Lima.

 

Se også: Victoria’s secrets julevideo fyldt med smukke damer

 

 

“Du kan lave en million øvelser for at få en god bagdel. Men det vil ikke kunne ses, hvis du ikke spiser tilstrækkeligt med mad, fordi kroppen så ikke har noget at bygge med. Din krop har brug for mad, hvis du skal have de smukke former”, – siger Erin.

 

Leonardos eks holder bagdelen i form med yoga
Den smukke blondine, der tidligere har været kæreste med Leonardo DiCaprio, træner to gange om dagen.

 

“Jeg træner hårdt og effektivt to gange om dagen. Om morgenen og lige før jeg skal i seng. Jeg starter med en halv times løb og så laver jeg en masse yoga. Og om aftenen laver jeg adskillige øvelser for at få en flot bagdel”, – siger Erin, og opsummerer:

 

“Det er vigtigt at være i virkelig god form, men man må aldrig blive for tynd. Som model og som kvinde er det smukkere, når man har lidt former”. 

 

Se flere billeder af Erin her:

Leonardos eks giver den gas på stranden

 

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu