Det vidste du ikke om Annemette Voss

lørdag d. 14. maj 2016 kl: 8. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Annemette Voss afslører sine hemmeligheder. Foto: Facebook

Annemette Voss afslører sine hemmeligheder. Foto: Facebook

Hun blev kendt, da hun vandt Den Store Bagedyst – men Annemette Voss er slet ikke uvant med at være i rampelyset.

Da hun var bare otte år gammel, var Annemette Voss inde i “Lillebror” – ham fra Lillebror-osten – i en reklamefilm. Den lidt sjove information og mange flere har hun delt på sin blog:

Jeg var hende, der var inde i “Lillebror-ost”-dukken. Jep, den er god nok. Min far har et reklamebureau og jeg blev simpelthen castet til at være inde i dukken.

Der kommer mange “hemmeligheder” frem – for eksempel gik hun til hypnotisør for at slippe af med voldsom araknofobi. Hun elsker roser – helst de vilde slags fra haven. Og så er hun – lige som mange af os – helt vild med koldskål:

Forholdet gik i kage: Bagedyst-veninder bryder op

Jeg slikker skålen, når jeg spiser koldskål. For real. Jeg skjuler det dog for andre, så som regel slikker jeg skålen ren lige inden jeg sætter den i opvaskeren – uden at nogen når at se det. Men jeg elsker koldskål!

Far kan ikke hendes navn

Annemette Voss er opkaldt efter en af sine forældres venners datter – med den lille ændring, at vennens datter staves Anne-Mette med bindestreg. Og det forvirrer til tider Annemettes far:

Jeg er opkaldt efter mine forældres venners datter. Men hun hedder Anne-Mette (med bindestreg) Og, stadig den dag i dag kan min far finde på at stave mit navn forkert… Er det ikke sjovt. Nogen gange når han skriver et kort til mig, så står mit navn med bindestreg. Distræte menneske, altså! Mit navn er i ét langt ord: Annemette.

Hvis vi skal holde os til navne-temaet, afslører Annemette, at hun ikke kunne finde på at skille sig af med navnet Voss – selvom det var navnet, hun i sin tid giftede sig til. Hendes to ældste børn hedder nemlig Voss:

Jeg hed Christensen til efternavn før jeg giftede mig til Voss. Jeg hedder stadig Voss, trods skilsmisse, fordi det hedder mine børn. Derfor vil jeg aldrig lægge Voss på hylden.

Gigantiske fødder og brækket næse

I rækken af afsløringer fortæller Annemette, at hun er lidt flov over størrelsen på sine fødder:

Jeg har gigantiske fødder. Størrelse 42. Faktisk er det så vanvittigt, at mine skistøvler er str 43 (og det stod bag på dem, indtil jeg tegnede det over med sort sprittusch – for SÅ pinligt synes jeg det var!)

TV2-darling kæmper med at acceptere sin mands kulde

Og så er hendes karakteristiske næse ikke helt naturlig:

Jeg har brækket, slået og forstuvet min næse adskillige gange… Den har været udsat for lidt af hvert. I sin tid – altså som barn – var den egentlig ret lille og “normal” – men idag er min næse blevet lidt et slags kendetegn ved mig. Lidt for stor måske, men en del af min historie.

Del din kommentar

Forsiden lige nu