Vidste ikke noget om Potter

tirsdag d. 10. januar 2006 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

JK Rowling fortalte ikke sin mor om Harry Potter. JK Rowlings mor døde, før den berømte forfatter kunne nå at fortælle hende hele idéen hun havde fået med at skrive en bog om Harry Potter. Rowlings mor Anne døde i 1991 af sclerose, og Rowling nåede ikke at fortælle sin døende mor om idéen, der har gjort hende til en verdensberømt forfatter. Rowling udtaler, at hun ønsker, at hun havde nået at fortælle sin mor om Harry Potter, inden hun døde.

Rocksanger sprøjter sig med slangegift

”Den nat hun døde, tilbragte jeg sammen med min kærestes familie. Jeg havde fejret jul sammen med dem, den første jul jeg nogensinde havde tilbragt væk hjemmefra. Jeg gik i seng tidligt for at se The Man Who Would Be King, men jeg begyndte at skrive i stedet for. Så jeg ved, at jeg skrev Harry Potter i det øjeblik hun døde. Jeg har aldrig fortalt hende om Harry Potter,” udtaler Rowling.

Del din kommentar

Forsiden lige nu