Viggo højt til hest

onsdag d. 3. marts 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Viggo Mortensen ankom højt til hest til premieren på sin nye film Hidalgo. Det er ikke første gang vi har set ham til hest, eftersom han tilbragte meget af tiden i The Lord Of The Rings på hesteryg. Alligevel overraskede han alle, da han kom ridende på sin medskuespiller, der i filmen er hesten Hidalgo. Elijah Wood, Dominic Monaghan og John Rhys-Davies (Gimli) fra The Lord of The Rings var alle med til premieren. Elijah og Dominic havde købt legetøjsheste. og taget dem med til premieren til Viggos store fornøjelse.

Hildalgo handler om en amerikansk mand, der med sin hest deltager i det berømte væddeløb, der foregår i den arabiske ørken. Manden er en udslidt soldat, der efter indianerslaget ved Wounded Knee, er gået helt i hundene. Med sin hest Hildago og rejsen til et fremmed land, finder manden igen sine kræfter.

Modeboss sælger hus til kendt rapper

“Dette er en god gammeldags måde at fortælle en historie,” udtaler Viggo. Han har også gode ord at sige om sin medskuespiller: “Han er ikke nogen Mr.Ed eller en computeranimeret figur. Han er en hest, men han har en vældig stærk personlighed, og det kommer frem i filmen,” siger Viggo. Kritikere udtaler, at Hidalgo føles som et gammeldags eventyr både på en positiv og negativ måde.

Del din kommentar

Forsiden lige nu