Vil give deres barn til gorilla

onsdag d. 12. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Donna Air og kæresten Damian Aspinall, der ejer en zoo, vil give deres datter til en hun gorilla i parken. De vil placere deres datter Freya, der blev født i september, i gorillaernes indelukke i Howletts Zoo i nærheden af Canterbury, Kent. De vil så lade en hun gorilla bære den lille Freya væk.

Kongelig krise? Prinsen har sat husprisen ned

De har ingen problemer med dette, selvom 5 passere er blev slået ihjel af dyr i henholdsvis Howletts Zoo og søsterparken Port Lympne siden 1980. Aspinall udtaler, at det bare er et ritual, og at han nok vil lade den mest dominerende hun gorilla i gruppen tage Freya, og præsentere hende for de andre gorillaer.

Multimillionæren siger desuden, at hans to andre døtre Clary på 11 år og Tansy på 14 år, begge blev introduceret til gorillaerne på samme måde. Parret stoler begge på, at deres nyfødte datter ikke vil være i nogen form for fare hos gorillaerne. “Hvorfor skulle jeg ikke stole på dem? Jeg kender dem, jeg voksede op sammen med dem, de er mine venner,” udtaler Aspinall. Aspinall overtog parken, da hans far døde. Hans far gik også ind for tæt kontakt mellem dyrepasserne og dyr. Tre dyrepassere blev slået ihjel af tigere, og to blev mast ihjel af elefanter i de to parker. Men gorillaer er kendt for deres rolige og blide behandling af babyer og børn.

Del din kommentar

Forsiden lige nu