Vil ikke være sex symbol

torsdag d. 9. oktober 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears vil ikke længere være et sex symbol. Popdivaen har benægtet, at hun prøver at tiltrække et mere voksent publikum med sit nye album In The Zone. Britney udtaler, at hendes pladeselskab vil have hende til, at synge en helt bestemt slags sange, men hun har nægtet, hun vil ikke være et sex symbol.

Ulven Peter crasher fødselsdagsfest: Vil han have Amalie tilbage?

“Hør, hvis i vil have mig til at være en slags sex ting, så er det ikke mig. Det vil jeg aldrig gøre, jeg laver stadig det, jeg elsker at lave.” Det var omtrent ordret, hvad Britney fortalte selskabet. På coveret af det nye album er Britney iført en kort hvid sweater og høje hæle. Hun laver en efterligning af skuespilleren Angie Dickinson, der har poseret på samme måde.

“Jeg er berømt, men ikke så berømt som Brad Pitt og Jennifer Aniston. Men i mit tossede lille hoved mener jeg, at vi alle er her, for at inspirere hinanden. Vi er alle ligestillede. Vi viser bare verden, hvad vi kan. Hvis jeg ikke havde en karriere i musikkens verden, ville jeg have gået på college, og jeg ville nok have uddannet mig til skolelærer. Det var min drøm, for jeg elsker børn,” udtaler Britney.

Del din kommentar

Forsiden lige nu