Vil snart have børn

mandag d. 13. oktober 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Britney Spears har orden i sine fremtidsplaner. Den unge popstjerne vil nemlig have børn, inden hun bliver 28 år gammel. I et interview med det tyske blad Bild, siger Britney:” Jeg drømmer om, at få et barn. Jeg vil gerne have et barn inden jeg fylder 28 år senest.”

Selvom Britney nyder godt af sin karriere, vil hun ikke skubbe sine egne børn til, at gøre det samme. “Hvis de virkelig vil have en karriere i musikbranchen, er der sikkert ikke noget jeg kan gøre for at stoppe dem. Men jeg synes det er bedst, at de følger deres egne drømme, og gør hvad de virkelig har lyst til at gøre.”

Caroline Wozniacki er blevet faster

Britney indrømmer, at det er hårdt at være en stjerne. Nogle gange bliver hun nødt til at slappe af, og ikke tænke på andet end hende selv og sin familie. Det var det, der skete i 2002, hvor Britney tog en pause. Hun havde været på tour non-stop i 3 år, og havde seriøs brug for et pusterum. Da hun blev spurgt, om der ikke også var nogle gode sider ved at være stjerne, svarede hun:” jo man får lov til at overnatte på en masse smukke hoteller, og så får jeg også ordnet negle.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu