Vild med dans: Så mange par er i fare i aften

fredag d. 21. oktober 2016 kl: 13. 41 Af: Elo Christoffersen
Vild med dans program 5
Lene Beier er i følge Danske Spil stadig favorit til at blive stemt ud af ”Vild med dans”. Foto: Martin Sylvest/ Scanpix.

Lene Beier er stadig Danske Spils favorit til at blive stemt ud af ”Vild med dans” i aften, men dansekonkurrencen er gået ind i næste fase, hvor stort set alle par er i fare.

Det bliver mere og mere vigtigt at være en af publikums favoritter, hvis man gerne vil undgå at komme i farezonen i ”Vild med Dans”.

Det er hovedkonklusionen fra Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil, når han taler om fredagens konkurrence.

– Hvis vi ser udelukkende på danseevner og dommernes point, så er Lene Beier favorit til at ryge ud på fredag. Derfor har vi laveste odds på 2,30 på hendes exit. Men ser man på, hvor få par der er tilbage, og hvor meget publikums sympati betyder for det enkelte par, så kan næste alle par være de næste til at forlade konkurrencen, siger Peter Emmike i en pressemeddelelse, og fortsætter:

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

– Med så få par tilbage kan man være nr. to efter dommerne har givet point og så alligevel ende i omdans. Man kan sige, at konkurrencen er gået ind i en næste fase, hvor det ikke kun er en dansekonkurrence, men også en popularitetskonkurrence.

To par er sikre i Vild med dans

To par er dog så godt som sikre, mener den oddsansvarlige.

– Mille Dinesen og Sarah Mahfoud er stadig de absolutte favoritter til at vinde konkurrencen. De både dansker godt og er populære hos publikum, så det vil være en meget stor overraskelse, hvis de ryger ud på fredag, siger Peter Emmike.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Derfor giver Danske Spil også pengene tilbage 25 gange på Mille Dinesen og 35 gange Sarah Mahfoud, hvis en af dem skulle blive stemt ud i aften.

Omvendt får man odds 50 på Lene Beier som sejerherre af hele konkurrencen, hvor Sarah Mahfoud kun giver odds 2,30 og Mille Dinesen giver 3,00.

Del din kommentar

Forsiden lige nu