Efter Vild Med Dans-skilsmisse: Nu er Lai blevet far igen

mandag d. 20. februar 2017 kl: 19. 56 Af: Ritzau Fokus
Mie Moltke Lai Yde
Skuespilleren Lai Yde og den professionelle danser Mie Moltke forelskede sig foran hele Danmark under "Vild med dans" i 2007. Foto: Bax Lindhardt/Scanpix

Lai Yde annoncerede sin nye kærestes graviditet ti måneder, efter at han blev skilt fra Mie Moltke.

Skuespilleren Lai Yde og den professionelle danser Mie Moltke forelskede sig foran hele Danmark under “Vild med dans” i 2007.

Parret giftede sig i maj 2011, mens hun ventede sønnen, Mio, som kom til verden i december samme år.

Men efter over fire år sammen som mand og kone bekendtgjorde parret i september, at det havde sat forholdet på pause. Og i november 2015 gik Moltke og Yde endegyldigt fra hinanden.

Verdens niende vidunder

Ti måneder efter skilsmissen annoncerede Lai Yde på Facebook, at han skulle være far igen, og nu har kæresten, Marieke Kouwenhoven, så født parrets første fælles barn.

– Nu har verden endelig fået sit niende vidunder – set igennem en forgabt fars øjne!, jubler Lai Yde, der sammenligner sønnike med alt fra Kristus-figuren i Rio de Janeiro til Colosseum i Rom.

– For fanden – han er bare dejlig – vi har det alle sammen rigtig godt – fødslen gik fantastisk, og nu hviler vi ud!, tilføjer den nybagte far.

Da den 46-årige skuespiller annoncerede sin nye kærestes graviditet, beskrev han åbenhjertigt sine tanker om at overbringe nyheden til sin og Moltkes søn.

Jokeren efter danseexit: -Jeg overvejede at melde afbud

– Jeg var ekstremt spændt på, hvordan Mio ville reagere, da alt er gået så ufattelig stærkt! Også for mig – men lige nu ligger der en sund lille baby i Mariekes mave, skrev han i september 2016.

Moltke: Det er mega mærkeligt

Også Lai Ydes celebre ekskone, Mie Moltke, har tidligere åbenhjertigt fortalt “Go’ aften Danmark” om de vanskelige følelser over, at sønnen, Mio, skulle være storebror, men at hun ikke var moren til barnet.

– Helt biologisk og følelsesmæssigt er det mod ens natur. Det er slet ikke rationelt. Rigtig mange har spurgt mig om jalousi, men sådan har jeg det slet ikke. Jeg er meget afklaret omkring det hele. Men jeg synes, at det er mega mærkeligt, sagde hun i TV 2-udsendelsen.

Populær danser gør comeback - uden at have været væk

Nu har verden endelig fået sit 9'ene vidunder – set igennem en forgabt fars øjne! Han er raffineret, finurlig og smuk…

Opslået af Lai Yde på 20. februar 2017

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu