“Vild med dans”-stjerne sælger luksusvillaen

onsdag d. 20. september 2017 kl: 10. 12 Af: Elo Christoffersen

Viktoria Franova og Jakob Jønc har sat luksusvillaen til salg.

Han har løbet sin sejrsgang på app-markedet, og nu er han trådt ud i nyt farvand.

For med sælger-kasketten på er Endomondo-iværksætteren Jakob Jønck tilbage på boligmarkedet – han har nemlig sat en stor Charlottenlund-villa til salg.

Derved bliver det ikke i de moderne stuer, at succes-iværksætteren og danser-fruen Viktoria Franova, nok særligt kendt fra sine sæsoner i ‘Vild med Dans’, skal residere fremover.

Villaen er nemlig blevet udbudt til salg hos K & CO Bolig.

Et af landets dyreste postnumre

Prisen for de 246 kvadratmeter i et af landets dyreste postnumre er 13.975.000 kroner.

Det skriver Boliga Kendte.

For millionerne får man dog også et hjem, hvor “alt ude som inde er i højeste kvalitet” – ligesom man kan glæde sig over, at man ikke bare har en stor grund, men en exceptionelt stor grund for området.

Rigmanden og dansemusen sænker prisen for million-villa

Der er nemlig 1.296 kvadratmeter til stangtennis og loungemøbler.

Det er noget mere, end naboerne typisk vil have. En tidligere opgørelse fra Boliga viser nemlig, at grundene i Charlottenlund i gennemsnit er 882 kvadratmeter.

Inden for de hvide mure er der dog også lidt ekstra: en hall med stort vinduesparti, køkken-alrum med fjernbetjent gaspejs og en stue.

App-millionær

De moderne faciliteter fortsætter dog ovenpå, hvor der blandt andet er tagterrasse, to værelser og et badeværelse med dobbelt bruser.

Oplagt til et kølende dusch efter en løbetur – og netop sprint-glæden bliver ofte suppleret med tracking-appen Endomondo.

Da den og kalorietæller-app’en MyFitnessPal blev solgt blev Jakob Jønck millionær. Iværksætteren har dog kastet sig over et nyt projekt: Simple Feast.

En kombination af primært plantebaserede færdigretter og en digital kogebogsapp.

Hans bedre halvdel, Viktoria Franova, er tidligere professionel danser, og hun dansede sig sammen med skuespiller Simon Mathew til en andenplads tilbage i sæson tre.

Del din kommentar

Forsiden lige nu