Skuespillerinde giver de andre baghjul i Vild med dans-debut

fredag d. 7. september 2018 kl: 22. 30 Af: Ritzau Fokus

Nerverne sad uden på de pailletbesatte kjoler, da "Vild med dans" havde premiere fredag aften.

Fredag løb Vild med dans 2018 program et over skærmen

Alle par var fredet, da de 12 nydansere og deres professionelle partnere fredag aften gik på gulvet i det første Vild med dans-program i sæsonen.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Sidste år var reglerne ellers lavet om, således at tv-værten Christian Bækgaard måtte forlade showet allerede efter sin første svingom. Men i år har TV2 besluttet, at deltagerne igen skal have chancen for at gå på gulvet to gange, før hammeren falder.

Årets 12 kendisser, der skal dyste om trofæet i år, tæller blandt andet skuespilleren Esben Dalgaard, tv-værten Adam Duvå Hall, rapperen Lucy Love og den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen.

Vild med dans 2018 program et – uden udstemning

Selv om der ikke var nogen, der måtte sige farvel i debutprogrammet, var der dog en snert af alvor i festen. Dommerne Jens Werner, Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe og Britt Bendixen skulle nemlig uddele point.

Her kunne skuespillerinden Molly Egelind, der er datter af Søs Egelind, og hendes partner, Mads Vad, lægge sig i spidsen af feltet med 20 point.

Kun 6 point til håndboldstjernen

Den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen og hans makker, Sofie Kruuse, skal klemme dansebalderne sammen, før der næste fredag skal smides et par ud. De fik således kun 6 point af dommerne.

Seernes stemmer blev ikke afsløret.

Først på fredag bliver de to første programmers dommerpoint og seerstemmer lagt sammen, og parret med mindst opbakning ryger ud.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Hvis du vil se alle parrene i 2018-udgaven af vild med dans, kan du gøre det HER.

Det er 15. gang, “Vild med dans” løber over skærmen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu