Vild med dans-baby hyldet med tatovering

onsdag d. 12. november 2014 kl: 7. 15 Af: Ritzau Fokus
 

Den stolte regnbuefamilie ses her kort inden fødslen af datteren Maggie My, som danseren Silas Holst nu har fået en tatovering af på brystkassen.

Den stolte regnbuefamilie ses her kort inden fødslen af datteren Maggie My, som danseren Silas Holst nu har fået en tatovering af på brystkassen. Foto: FLINDT MOGENS/free

Den professionelle Vild med dans-danser Silas Holst har fået et portrætfoto af sin nyfødte datter Maggie My tatoveret på brystkassen.

Ups: Tv-vært flasher bryst

Silas Holst har drøntravlt med at danse sig gennem kombinationen af familie- og arbejdsliv. Men fremover vil han uanset hvad altid bære sin nyfødte datter Maggie My lige over hjertet.

Den professionelle danser har fået en tatovering af den lille pige. Tatoveringen sidder på venstre side af brystkassen og er et kærligt foto af far-Silas, der kysser datteren på panden. Under portrættet står hendes navn “Maggie My” med sirlig skrift.

Den 31-årige danser har gennem hele tatoveringsprocessen delt billeder på det sociale medie Instagram, hvor han blandt andet spurgte til råds om tatoveringens placering. Trods smerterne fra nålen er den nybagte far ved at revne af stolthed over resultatet.

– Ikke mere smerte i dag, er glad, skriver danseren om sin hyldest til datteren.

Sammen med sin mand, skuespilleren Johannes Nymark, og sin veninde, Louise Mahnkopf, blev regnbuefamilien den 20. september forældre til lille Maggie My.

I foråret 2015 viser Kanal 4 reportageserien Silas – mig, min mand og min “kone”, der handler om deres glæder og udfordringer som regnbuefamilie med deres nye roller som forældre til ønskebarnet Maggie My.

Se Silas Holsts tatovering til datteren her: http://instagram.com/p/vQsWs4qnd7/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu