Vild med dans-debutant: -Jeg blev helt småforelsket

mandag d. 10. september 2018 kl: 14. 06 Af: Ritzau Fokus
Esben Dalgaard
Esben Dalgaard og Mille Funk fik rosende ord af dommerne i "Vild med Dans". Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix.

Dommerne havde rosende ord til skuespilleren Esben Dalgaard, der fredag debuterede i "Vild med dans".

Der var sved på panden, uro i kroppen og nerver uden på tøjet, da “Vild med dans” fredag aften blev sparket i gang.

Men for skuespilleren Esben Dalgaard blev den første tur på dansegulvet langt mere positiv, end han havde turde at håbe på.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

– Det var en virkelig dejlig oplevelse. Det var en stor forløsning og en kæmpe glæde, siger skuespilleren, der i showet er makker med den professionelle danserinde Mille Funk.

– Vi har haft det sjovt og knoklet, og det ville vi så gerne vise. Man har ligesom kun én chance, for det er live og nu og her, og hvis man dummer sig eller snubler eller bliver ukoncentreret bare ét sekund, så er man ude. Og det er bare nervepirrende, siger skuespilleren.

I den gode ende

Dommerne var dog mere end begejstrede for parrets jive, og da pointene blev afsløret, stod det klart at Esben Dalgaard og Mille Funk ville sætte sig i den rigtig gode ende.

– Jeg blev helt småforelsket i alle fire dommere, siger Esben Dalgaard og griner.

– Jeg havde slet ikke regnet med det, og Milles reaktion var meget oprigtig, siger han om sin partner, der fik tårer i øjnene.

– Jeg blev simpelthen rørt. Og meget glad. Esben har gjort det så godt til træning, og så bliver man jo nervøs for, om han også gør det, når det gælder, og det gjorde han bare, forklarer Mille Funk.

Sidste år røg hun ud i første runde af “Vild med dans” med sin partner, tv-værten Christian Bækgaard.

– Det var et lidt ringe år for mig sidste år, og derfor var det bare en overvældende oplevelse at få så meget ros, siger hun.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Mere ros af dommerne

Det var ikke bare Esben Dalgaard, der som mandlig nydanser klarede det godt. Også tv-værten Adam Duvå Hall fik ros af dommerne.

– Det er rigtig skønt, at der er et år, hvor de mandlige nydansere gør det rigtig godt. Jeg er positivt overrasket. Nu har vi de senere år haft lidt mange kvinder i finalen, så det kunne være fantastisk, hvis der kunne komme en mand med, siger Mille Funk.

Del din kommentar

Forsiden lige nu