Vild med dans-deltager afslører deltagelse på direkte tv

mandag d. 30. juli 2018 kl: 12. 29 Af: Nicklas Skyum Clausen

Cykelkommentator og tidligere toprytter Rolf Sørensen afslørede sin deltagelse under transmissionen af den sidste Tour de France-etape søndag

Rolf Sørensen påstod i mange år, at han som professionel cykelrytter aldrig havde taget doping. Alligevel var overraskelsen til at overse for de fleste, da han endelig indrømmede det i 2013.

Og nu må TV2s cykelekspert og -kommentator så endnu engang trække en tidligere udtalelse tilbage. Rolf Sørensen skal nemlig være med i efterårets udgave af Vild med dans på TV2 – et program, han ellers havde svoret aldrig at ville deltage i.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

I 2016 var Rolf Sørensen med i Talkshowet Meyerheim, hvor han fortalte, at han hvert eneste år afviste den nu tidligere Vild med dans-vært Claus Elmings tilbud om at være med i programmet. Og det ville han blive ved med, sagde han:

– Min kone, Susanne, overruler Claus og siger “Rolf kan overbevise mig om alt, om at han kan gå på vandet og flyve… men ikke danse. Det må han ikke,” sagde Rolf Sørensen til Michael Meyerheim i Talkshowet Meyerheim.

Susanne Sørensen i kovending

Alligevel kunne Rolf Sørensen under transmissionen af den sidste etape i årets Tour de France afsløre, at han stiller op i årets udgave af danseprogrammet.

Og det lader til, at piben har fået en anden lyd i det Sørensenske hjem. I hvert fortæller Rolf Sørensen til TV2, at det faktisk er konen Susanne, der har overbevist ham – efter tidligere at have talt lodret imod det:

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– Det var nærmest hende, der skubbede mig det sidste stykke, og hun støtter mig i det. Det bliver jo en hård proces, og man skal virkelig gøre det her 100 procent. Det gør det nemmere, når man har støtten derhjemme, siger Rolf Sørensen til TV2.

Til gengæld kan han ikke regne med sin faste medkommentator Dennis Ritters støtte; han indrømmede under Tour de France-etapen, at han har tabt sit hjerte til en af de andre deltagere. Han holder nemlig med Rosa fra Den store bagedyst.

Del din kommentar

Forsiden lige nu