Vild med dans-deltager donerer honorar til velgørenhed

torsdag d. 15. september 2016 kl: 7. 45 Af: Ritzau Fokus

Tv-kokken Gorm Wisweh deltager i årets Vild med dans, og nu bruger han dansetiden til at hjælpe fattige børn.

Jo længere han kommer i Vild med dans, jo flere penge, bliver der doneret.

Det er essensen af tv-kokken Gorm Wiswehs nye tiltag i forbindelse med sin deltagelse i Vild med dans. Det skriver den humanitære organisation CARE Danmark, hvor kokken er mad-ambassadør, i en pressemeddelelse.

Med sin deltagelse i det populære tv-program har pizzakokken nemlig besluttet sig for at bruge den opmærksomhed, han får, til at hjælpe nogle af verdens fattigste.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Det betyder, at for hver uge han stemmes videre, donerer han 1000 kroner af sit honorar fra tv-programmet til arbejdet med at sikre verdens fattigste mennesker mad på bordet.

Besøgte Tanzania tidligere på året

Tidligere på året besøgte tv-kokken Tanzania, hvor han oplevede både sult og fattigdom på første hånd. De stærke indtryk satte sig fast på nethinden, og nu vil han gøre noget ved det med hjælp fra Vild med dans’ seere.

Tanzania og dans hænger nemlig sammen i Gorm Wiswehs hoved.

– Det var faktisk i forbindelse med min rejse til Tanzania, at jeg begyndte at drømme om at deltage i Vild med dans og lære de forbudte trin, fortæller Gorm Wisweh i pressemeddelelsen.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Vild med dans sender lige nu sin 13. sæson, der havde premiere den 9. september. Programmet sendes hver fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu