Vild med dans-deltageres venskaber varer ved

søndag d. 13. august 2017 kl: 12. 30 Af: Ritzau Fokus
Karina Frimodt
Selv om det snart er et år siden, de mødte hinanden, holder sidste års "Vild med dans"-deltagere sammen. Her ses Karina Frimodt. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix (Arkivfoto)

Selv om det snart er et år siden, de mødte hinanden, holder sidste års "Vild med dans"-deltagere sammen.

En ny sæson af “Vild med dans” står for døren, og de professionelle dansere, der skal byde en ny gruppe kendisser op til dans, har ikke glemt deres gamle partnere.

Det står klart, efter et opslag på Karina Frimodts Instagramkonto hvor flere af danserne og deres partnere fra sidste sæson er mødt op til designer og tidligere kendisdanser Nicholas Nybros modeshow til Copenhagen Fashion Week.

Danseglade Sofie Lassen-Kahlke stresser af med familien

– Så er vi klar til modeshow, står der i opslaget med hashtagget “heppekor”.

Billedet er taget af tv-kokken Gorm Wisweh, og omkring ham står blandt andet de professionelle dansere Frederik Nonnemann, Karina Frimodt, Morten Kjeldgaard og Jenna Bagge, og hendes partner fra sidste sæson, VM-fægteren Patrick Jørgensen.

Og det lader til, at Frederik Nonnemanns partner fra sidste sæson også ønskede at være der. Tv-værten Lene Beier har kommenteret “kæmpe kærlighed til jer”, og Karina Frimodt svarer, at hun savnede “Landmand søger kærlighed”-værten.

Hvis de tidligere deltagere skal agere heppekor for de professionelle dansere hen over næste sæson, har de et travlt efterår foran sig. Det er nemlig hver fredag i løbet af efteråret, at de nye par skal danse deres bedste.

Se Karina Frimodts opslag her:

Så er vi klar til modeshow @nicholasnybro 👏🏼 #heppekor @mortenkjeldgaard @nonnemann @jennabagge @gormwisweh @pj_dk

A post shared by Karina Frimodt (@karinafrimodt) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu