Vild med dans: Egelind får erstatningspartner

mandag d. 19. oktober 2015 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Den profesionelle danser Mads Vad plejer sin skade, så han er helt klar til fredagens wienervals med skuespillerinden Søs Egelind.

Den profesionelle danser Mads Vad plejer sin skade, så han er helt klar til fredagens wienervals med skuespillerinden Søs Egelind. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Skuespillerindens professionelle makker, Mads Vad, har forstrakt en muskel, og derfor er danseren Frederik Nonnemann midlertidigt trådt ind.

Så uheldigt som noget kan være, er Mads Vad blevet ramt af en fibersprængning, som har sat en midlertidig stopper for den 31-årige professionelle dansers træning af skuespillerinden Søs Egelind i årets Vild med dans.

Inden fredagens show forstrakt danse-veteranen nemlig en muskel, og det betyder, at han lige i øjeblikket holder sig i ro, så han kan blive helt klar til fredagens wienervals med Egelind, fortæller parret på deres respektive Instagram-profiler.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

– Jeg har desværre ligget i sengen hele dagen i dag, da jeg lige inden showet i går (fredag, red.) forstrakt en muskel i ryggen. Heldigvis har jeg verdens bedste dansepartner, som har været forbi mit hotelværelse med en varmepude og masser af kram, skrev Mads Vad til en selfie af ham og Egelind.

– Av, av, av, av. På vej til den tapre Mads, der gik på gulvet i quickstep i fredagens VMD med megasmerter i en pludselig fibersprængning i ryggen – stakkels mand. Nu må han ligge på gulvet i træningslokalet og lave fagter med armene, når jeg træner med Frederik Nonnemann som stand-in. Vi håber det bedste, skrev Egelind i en selfie og opdaterede statussen senere søndag.

– Mester Vad får behandling. Det går en lille smule bedre! Tak for søndags-babuuu-udrykning, lød det fra den 56-årige folkekære skuespillerinde, og senere på dagen meldte dansemusen sig også klar til fredagens show.

– Jeg har verdens sejeste dansepartner, der knokler løs med den dygtigste Frederik Nonnemann, mens jeg ligger og råber. Jeg lover med 100 procent sikkerhed at blive klar til på fredag, skrev valse-Vad.

Egelind og Vads wienervals kan ses fra fredag klokken 20 på TV 2, hvor der også samles ind til det store “Knæk cancer”-show.

Se opdateringerne her:

Juhuuuuuu vi gik videre og er så glade for, at Quick Step'en gik lige som vi havde håbet på. Vi er så taknemmelig over, at i stemte os videre og vil gøre alt hvad vi kan for at lave verdens bedste Wiener Vals i næste uge til Knæk Cancer showet, som betyder rigtig meget for os. TAK TAK TAK 😘. Jeg har desværre ligget i sengen hele dagen i dag, da jeg lige inden showet i går forstrak en muskel i ryggen. Heldigvis har jeg verdens bedste dansepartner, som har været forbi mit hotelværelse med en varmepude og masser af kram 😘. Tak verdens bedste @segelind og hvor er jeg stolt over den Quick Step i går! Undskyld jeg ser lidt morgengrim ud på billedet, men nu ved i hvorfor 😉. God weekend alle. #sem1234 #søsogmads #vmd15

A photo posted by Mads Vad (@mads_vad) on

AVAVAV😱på vej til den tapre Mads der gik på gulvet i quickstep i fredagens VMD med megasmerter i en pludselig fibersprængning i ryggen, stakkels mand.. Nu må han ligge på gulvet i træningslokalet og lave fagter med armene, når jeg træner med Frederik Nonnemann som stand-in.. Vi håber det bedste❤️#JydenErStærkOgSej#vmd15 #søsogmads #shit#stemSEMtil1234 #wienervals#godbedring @nonnemann #taknemmelighed

A photo posted by Søs Egelind (@segelind) on

Mester Vad får behandling … Det går en lille smule bedre ! TAK for søndags-babuuu-udrykning@Mikael_steinhausen💪🏾😘#taknemmelighed #bodysds #godbedring #wienervals #fibersprængning😱#GodeDyrErRådne

A photo posted by Søs Egelind (@segelind) on

Jeg har verdens sejeste dansepartner, der knokler løs med den dygtigste @nonnemann mens jeg ligger og råber 😀. Jeg lover med 100% sikkerhed at blive klar til på fredag. Frederik du er det bedste! Tak 😘. #sem1234 #søsogmads #vmd15 #sejhed

A photo posted by Mads Vad (@mads_vad) on

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu