Vild med dans-hemmelighed kom bag på Elming

mandag d. 16. september 2013 kl: 8. 59 Af: Ritzau Fokus
 

Elming var i chok, da han hørte at hans medvært aldrig havde lavet live-tv før. Foto: Mogens Flindt

Sarah Grünewald har prøvet mangt og meget, men det er første gang, hun laver live tv.

Da kameraerne fredag aften blev tændt og The Antonelli Orchestra satte tonerne an i det populære tv-program Vild med dans, stod Sarah Grünewald ved roret som den ene del af værtsparret.

TV2 afslører: -Derfor får Christiane comeback

I ugevis har hun trænet sammen med den rutinerede vært Claus Elming, men selvom de to har arbejdet tæt sammen, er der en ting, der fuldstændig er gået Claus Elmings næse forbi:

Hans nye makker har aldrig før lavet live tv.

– Jeg kan godt afsløre, at det først er noget, jeg har fået at vide nu. Jeg er helt i chok og rystet, siger Claus Elming og griner.

Selv er han ganske garvet, når det kommer til at lave direkte fjernsyn – det har han både prøvet i de tidligere sæsoner af Vild med dans og som sportskommentator.

– Jeg elsker at lave live tv, for alt, hvad der ikke er live, kan laves om, og det er ligesom om, at folk bare tager sig selv lidt mere i kraven, når det er live. Når det kan tages om, så er folk mere uskarpe, siger han.

Han ved derfor, hvad Sarah Grünewald kan glæde sig til.

– Når man først er kommet sig over frygten ved at lave live-tv, så får man et enormt adrenalin-rush af det, siger han.

Sarah Grünewald, der er fotomodel og lige nu også er aktuel i comedy-serien “Tomgang” på TV2 Zulu, har dog allerede imponeret Claus Elming.

– De tre tidligere værtinder, jeg har været på programmet med, er jo hver især vildt dygtige, og Sarah har mange af de samme kvaliteter, som de har haft.

Claus Elming stopper som Vild med dans-vært

– Jeg tror, at det vigtigste, hun besidder, er denne her enorme lethed, hun har ved at tale med folk. Hun bliver et samlingspunkt i programmet, men det tror jeg i virkeligheden, at hun er overalt, hvor hun kommer, siger han.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu