Bookmaker: Dette par vinder Vild med dans

fredag d. 25. november 2016 kl: 12. 14 Af: Elo Christoffersen

Oddssætterne tror på Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard som vinder af årets ”Vild med dans”, men hos spillerne er Mille Dinesen stadig en kneben favorit.

I aften spiller musikken op til dans for sidste gang i årets udgave af ”Vild med dans”.

I finalen står kampen mellem skuespiller Mille Dinesen med partneren Mads Vad og bokseren Sarah Mahfoud med partneren Morten Kjeldgaard.

Dinesen favorit fra starten

Mille Dinesen har fra starten været favorit til at vinde ”Vild med dans” 2016, men her på falderebet er favoritværdigheden skiftet hos oddssætterne.

– Sarah Mahfoud har vist sig som en virkelig talentfuld danser. Hun har aldrig været i omdans og dermed i fare, så selvom hun startede lavt hos os, har hun været favorit de sidste par uger, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil, i en pressemeddelelse.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Spillerne er delte

Hos spillerne er billedet mere delt. Her har 47 pct. spillet på at Sarah Mahfoud vinder, mens 53 pct. har Mille Dinesen som favorit.

Går man lidt længere ned i tallene kan man se, at flere kvinder har spillet på Mille Dinesen end på Sarah Mahfoud.

46 pct. af alle spil på Mille Dinesen er fra kvinder, mens kun 39 pct. af spillene på Sarah Mahfoud er fra kvinder.

– Begge kvinder er populære, men Mille Dinesen har haft favoritværdigheden fra starten. Det er sandsynligvis derfor, der er kommet flest spil på hende, siger Peter Emmike, og fortsætter:

– Men Mille Dinesen har prøvet at være i omdans, det har Sarah Mahfoud ikke. Det kan være til Mille Dinesens fordel. Hun er blevet reddet af publikum, mens Sarah Mahfoud ikke har været afhængig af publikum på samme måde som Mille Dinesen. Hun ved ikke, hvor populær hun er hos seerne.

Mahfoud er Danske Spils favorit

Alligevel har Danske Spil Sarah Mahfoud som vinder af konkurrencen med odds 1,38 på hende og odds 2,90 på Mille Dinesen.

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

– Ser du på evner, så er Sarah Mahfoud den bedste danser af de to. Hun har aldrig været i omdans, fordi hun har leveret hele showet igennem. Vi tror, hun går hele vejen, siger Peter Emmike.

Du kan se finalen i Vild med dans i aften klokken 20 på TV2.

Del din kommentar

Forsiden lige nu