Iben Hjejle opslugt af dansen: -Foretager mig intet andet

lørdag d. 11. november 2017 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus

De har brugt så mange timer i træningslokalet, at Iben Hjejle ikke længere kan huske koden til sit dankort.

Fredag aften var mortensaften, og det gjaldt også på dansegulvet, hvor skuespiller Iben Hjejle og danser Morten Kjeldgaard dansede sig videre til semifinalen i “Vild med dans”.

Det proklamerede skuespillerinden umiddelbart efter afslutningen på fredagens show.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Flotte karakterer

Med flotte karakterer fra dommerne dansede parret sig direkte videre til semifinalen.

Men bag succesen ligger uendeligt mange timer.

– Vi kan godt mærke, at vi er begyndt at træne umenneskeligt mange timer. Vi tæller slet ikke timerne mere. Vi møder ind, og så danser vi. Vi knokler bare på, forklarer Morten Kjeldgaard.

– Vi har faktisk brugt så meget tid, at jeg har glemt koden på mit dankort. Fordi jeg intet har foretaget mig andet end at danse, lyder det fra Iben Hjejle.

Der bliver dog på ingen måde skruet ned for træningsmængden, for nu er øjnene rettet mod næste uge, fortæller parret.

Hvorvidt de kommer til at løbe med Vild med dans-trofæet, tør de ikke spå om.

– Jeg kan ikke svare på det, jeg kan ikke se frem i tiden. Vi gør alt, hvad vi overhovedet kan. Men selvfølgelig går vi efter det. Vi er her ikke for at sige “det er bare lige meget”, vi går op i det, og selvfølgelig vil vi gerne så langt som muligt.

– Vi må gøre vores bedste og træne lige så meget, som vi har gjort i forrige uge. Og så må vi se, om folk er med os. Lige nu er det enormt meget stemmerne, der afgør det, forklarer Morten Kjeldgaard.

Jens Werner begejstret

Dommer Jens Werner var fredag aften svært begejstret for parret, men selv om han belønnede Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard med et tital for deres argentinske tango, efterspurgte han samtidig, at de i næste uge kommer med ti procent ekstra.

– Hvis han siger, der er ti procent mere, så må de vel findes et eller andet sted. Han ved vel, hvad han taler om. Og så må vi prøve at se, om vi kan hive det frem af posen, lover Iben Hjejle.

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

Vild med dans-finalen afholdes den 24. november i Horsens.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu