Vild med dans: Le Gammeltoft skal i omdans

lørdag d. 14. september 2013 kl: 7. 37 Af: Uffe Dahl
 
DJ'en Le Gammeltoft og hendes dansepartner Frederik Nonnemann skal på fredag i omdans. Foto: Facebook.

DJ’en Le Gammeltoft og hendes dansepartner Frederik Nonnemann skal på fredag i omdans. Foto: Facebook.

Fredag aften gik Danmarks modigste dansere på gulvet i sæsonpremieren på Vild med dans.

 

Traditionen tro var der sommerfugle i maven, brusende skørter og fødder på overarbejde, da Vild med dans havde premiere fredag aften.

I årets konkurrence – der også er 10. gang, kendisser tager springet og lader sig oplære i dansens kunst – er der hele 12 par.

Radiovært solgte ud: Denne ting fik hun solgt for hurtigt

Kun seks af dem skulle i premieren danse for dommerne, mens de resterende par var på gulvet i en fællesdans, men først skal danse for dommerne næste fredag.

Men point og seerstemmer blev der uddelt til aftenens seks par, og her var det dj’en og radioværten Le Gammeltoft, der måtte se sig selv sendt i omdans.

Se dem her: Vild med dans 2013 – hvem er dine favoritter?

Dj’en modtog sammen med den professionelle danser Frederik Nonnemann kun syv point af dommerne for sin cha-cha-cha og fik skældud af dommerne.

Claes Bang havde heller ikke helt styr på fødderne, for det blev kun til seks point til ham og partneren Katrine Bonde.

Konditoren Mette Blomsterberg og hendes partner, Michael Olesen, fik 11 point for deres vals, mens tv-værten og sangeren Mattias Hundebøll og Mie Moltke fik 12 point for deres vals.

Fodboldspilleren Mads Laudrup og Claudia Rex kunne lune sig med 13 point for en vals til Beyonce’s “I Was Here”.

Flest point i Vild med dans-premieren fik bordtennisspilleren Mie Skov og danseren Mads Vad for en cha-cha-cha, der fik dommer Britt Bendixen til at kalde den for den bedste fra en nydanser i Vild med dans nogensinde.

Kendt radiovært rasende på taxaselskab: -Farvel

Når de resterende par, der skal danse næste fredag, har været på gulvet, bliver det afgjort, hvem der bliver danse omdans mod Le Gammeltoft og Frederik Nonnemann og hvem, der må forlade programmet som de første.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu