Bimse efter danse-exit: -Der er værre ting i verden

lørdag d. 23. september 2017 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus

Lucas Hansen er ude af "Vild med dans", men skuespilleren tager en masse godt med sig.

Mens komikeren Ane Høgsberg i sidste uge var opløst af tårer, da hun røg ud af “Vild med dans”, var det en langt mere fattet Lucas Hansen, der fredag aften takkede af i programmet.

– Det har været en fantastisk oplevelse, jeg har kun positive ting at sige om det, siger skuespilleren, da kameraerne er slukkede.

– Der er værre ting i verden, men selvfølgelig er det ærgerligt, for nu skulle vi have danset to latindanse, og de er fede, siger han.

Sofie Kruuse: -Mega ærgerligt

Sammen med partneren, Sofie Kruuse, nåede han tre danse i showet.

Det måtte dog godt have blevet til flere, mener hun.

– Jeg er jo sportskvinde, og jeg synes, det er mega ærgerligt at ryge ud allerede, men jeg kender programmets præmisser, og det var bare ikke vores aften i aften, heller ikke dansemæssigt. Og det er drøn ærgerligt, fortæller Sofie Kruuse.

Birgitte Hjort er gravid: Må overlade rolle til Vild med Dans-stjerne

Det tager Lucas med fra Vild med dans

Lucas Hansen, der især er kendt for sin rolle som Bimse i DR-serien “Bedrag”, er ikke i tvivl om, hvad han tager med fra “Vild med dans”.

– En oprejst pande og at jeg tør tage chancer. Jeg har lært rigtig meget om at danse, og jeg har lært så mange fantastiske mennesker at kende, siger han.

– Men nu har jeg en god undskyldning for at begynde at drikke igen, så 10 glas vin med min søster og mine veninder. Jeg skal ikke drikke sorgerne væk, jeg skal feste og være glad over, at jeg turde gøre det her.

TV2 afslører: -Derfor får Christiane comeback

“Vild med dans” sendes hver fredag på TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu