Vild med dans-par måtte trække skanningsbillede tilbage

onsdag d. 5. april 2017 kl: 9. 20 Af: Ritzau Fokus
Noam Halby, Katrine Bonde
Katrine Bonde Halby og Noam Halby fik sønnen Milas i foråret 2012 og giftede sig fire år efter. Foto: Kristoffer Juel Poulsen/Scanpix (Arkivfoto)

Den professionelle danser Katrine Bonde Halby og musikeren Noam Halby venter en lille pige til oktober.

Over en million seere så den professionelle danserinde Katrine Bonde Halby og Johnny Deluxe-musikeren Noam Halby forelske sig på åben skærm under “Vild med dans” i 2009.

Parret har været uadskillelige siden sommeren 2010 efter et kortvarigt brud, og i foråret 2012 kulminerede kærligheden med fødslen af sønnen Milas.

Venter deres andet barn

Tirsdag kunne den 32-årige danserinde og den 45-årige sanger så annoncere, at de venter deres andet fælles barn, en lille pige, der kommer til verden til oktober.

Men efterfølgende måtte Katrine Bonde Halby slette afsløringen og dele et nyt skanningsbillede, fordi hun havde glemt at sløre sit cpr-nummer.

Det skriver den vordende mor på Instagram.

Vild med dans-par jubler: -Vi har fået en efterårsbaby

– Tak for alle jeres søde beskeder. Her er lige et nyt billede – uden cpr på, skriver hun blandt andet og fortsætter:

– Det har virkeligt været svært at skjule, men vi venter en lille sød, rask pige til oktober. Åhhhh hvor jeg glæder mig, jubler hun efterfulgt af hjertesymboler.

Noam Halby, der har en søn fra et tidligere forhold, friede til en måbende Katrine Bonde Halby på åben skærm i “Go’ Morgen Danmark” i efteråret 2013, og parret giftede sig i marts måned sidste år.

Vild med dans-par gør plads til familieforøgelsen

Se den nye annoncering her:

Tak for alle jeres søde beskeder 💗💗💗. Her er lige et nyt billede – uden cpr på😉!!! Jaaaaa – nu kan vi endelig sige det!!!! Jeg er ikke blevet halvtyk haha, det har virkeligt været svært at skjule, meen – vi venter en lille sød rask pige til oktober 💗🎀💞…. åhhhh hvor jeg glæder mig💞. #dejligdag #forår #kærlighed #lillepige #fantastiskenyheder #kanikkevente #monhunvildanse???😜

A post shared by Katrine Bonde Halby (@katbonde) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu