Sarah Grünewald: -Det var min karrieres højdepunkt

lørdag d. 28. oktober 2017 kl: 15. 00 Af: Ritzau Fokus
Vild med dans rørt Sarah Grünewald
Sarah Grünewald toppede karrieren fredag aften. - Foto: Scanpix/Martin Sylvest

Følelserne var ikke til at styre for tv-værtinden, da "Vild med dans" var dedikeret til "Knæk Cancer".

Hun havde knoklet så hårdt frem mod “Vild med dans” fredag aften, hvor showet var dedikeret til “Knæk Cancer” og derfor var rykket ind på Det Kongelige Teater, at hun slet ikke havde overvejet, hvordan det ville være rent faktisk at stå der.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Grünewald overvældet

Derfor blev det en overordentligt følelsesladet oplevelse for tv-værtinden Sarah Grünewald, der programmet igennem havde svært ved at holde tårerne tilbage.

– Der har været enormt meget arbejde og forberedelse op til, som har gjort, at jeg slet ikke havde overvejet alle de følelser, jeg ville blive ramt af. Da jeg gik ind foran publikum for at byde velkommen, blev jeg fuldstændigt overvældet. Det er uden tvivl min karrieres største højdepunkt, siger Sarah Grünewald.

– Det er en kæmpe stor ting at få lov at være med til at samle penge ind (til “Knæk Cancer”, red.), og på det personlige plan er jeg bare så stolt af, at jeg er nået til et sted i min karriere, hvor jeg kan stå på Gamle Scene og byde velkommen. Det har krævet hårdt arbejde, men jeg er så taknemmelig, siger hun.

Mor sad blandt publikum

Siden hun var en lille pige er hun kommet i Det Kongelige Teater med sin mor.

Og netop hendes mor var årsagen til, at tv-værtinden allerede kort efter hun var trådt ud på scenen, måtte tørre øjnene.

Hun sad nemlig blandt publikum på den store aften.

– Min mor er ikke typen, der fælder tårer, der skal rigtig meget til, så da jeg så hende kigge på mig og begynde at græde, det var bare … jeg fik øjenkontakt med hende, og det blev jeg bare enormt rørt over, fortæller Sarah Grünewald.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

“Vild med dans” sendes hver fredag.

/ritzau/

Del din kommentar

Forsiden lige nu