Vild med dans-sangerinde: Nu er jeg afhængig

torsdag d. 10. september 2015 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Sharin Foo. Foto: Christian Stæhr/TV 2.

Sharin Foo er nærmest blevet afhængig af at danse. Foto: Christian Stæhr/TV 2.

Rocksangerinden Sharin Foo var nervøs for at slå sig løs på dansegulvet. Nu er hun nærmest blevet afhængig af at danse.

Sangerinden Sharin Foo sagde ja til at deltage i tv-programmet Vild med dans, fordi hun vil se sin frygt i øjnene. For hende er dansen et helt ukendt og uudforsket område, og derfor er det grænseoverskridende at skulle slå sig løs på dansegulvet.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Nu er træningen for alvor gået i gang, og sammen med den professionelle danser Frederik Nonnemann arbejder hun benhårdt på at få styr på de svære trin.

– Det er rigtigt rart at få taget hul på det. Nu er det lidt lettere at tage og føle på, og jeg kan se, hvor udfordringerne er. Der er mange af dem, men det går den rigtige vej, siger Sharin Foo, der er kendt som den ene halvdel af rockbandet The Raveonettes.

Sharin overrasket

Den 41-årige rocksangerinde er overrasket over, hvor glad hun er blevet for dansen.

– Jeg synes, at det er vildt overvældende og grænseoverskridende. Derfor er jeg også blevet overrasket over, hvor glad jeg er blevet for at danse. Jeg holder allerede meget af det, siger hun og uddyber:

– Det er utroligt livsbekræftende, og det er dejligt at kunne bruge tre timer af dagen på det. Det er enormt vanedannende, og jeg føler, at jeg er blevet lidt afhængig af at danse.

Stadig mange udfordringer

På trods af den nyfundne glæde for dansen, så har sangerinden stadig mange udfordringer foran sig.

– Jeg er meget tilbagelænet og ikke så vaks, som det kræver i mange danse. Jeg er lidt underspillet, og jeg er ikke en person med store armbevægelser, så udfordringen er stadig, at jeg skal kunne slå mig løs. I dansen må man gerne overdrive lidt og være lidt kæk. Det skal jeg virkelig øve mig på, siger Sharin Foo.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Rocksangerinden kan opleves for første gang på dansegulvet, når Vild med dans har premiere fredag den 11. september klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu