Vild med dans-sejr skal fejres med tatovering

lørdag d. 28. november 2015 kl: 7. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen vandt fredag aften Vild med dans.

Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen vandt fredag aften Vild med dans. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Skuespillerinden Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen vandt Vild med dans, og det skal fejres med en ny tatovering.

Det var nervepirrende til det sidste, da årets Vild med dans-vinder skulle kåres i Forum Horsens.

Men det blev skuespillerinden Ena Spottag og danseren Thomas Evers Poulsen, der løb med det eftertragtede trofæ.

– Det er virkeligt vildt. Jeg er lidt rundtosset og forvirret og rigtig glad. Jeg er blevet lidt hæs på rekordtid og fyldt med guldkonfetti. Jeg er mega stolt over at have vundet, siger Ena Spottag med blanke øjne, da Ritzau Fokus møder hende efter showet.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Sejr fejres med ny tatovering

Den professionelle danser Thomas Evers Poulsen var også tydeligt rørt over resultatet, og han er ikke i tvivl om, hvordan sejren skal fejres. Det sker på samme måde, som da han vandt med Mia Lyhne i 2005.

– Jeg skal have en ny tatovering. I 2005 fik jeg lavet en tatovering på foden, hvor der står 05. Nu skal jeg have lavet en, hvor der står 15, siger han.

Den 30-årige skuespillerinde er dog ikke sikker på, at hun vil kaste sig ud i det samme.

– Det er ikke altid super smart i min branche. Den ene tatovering jeg har, har jeg godt nok hørt meget for. Måske skal jeg have lavet en henna-tatovering, griner hun.

Da hun bliver spurgt, om hun skal holde sin dansepartner i hånden hos tatovøren, er hun ikke i tvivl.

– Ja, det vil jeg rigtig gerne. Det kunne være sjovt. Det skal være et sted, der gør rigtig ondt. Det bliver fedt, griner hun og bliver hurtigt suppleret af den professionelle danser.

Første par ude af Vild med dans: Tv-stjerne færdig

Danseparret, der også er kendt som “Team Glad”, fik toppoint for deres freestyle, der startede i vaskeægte “Badehotellet”-stil, som er den tv-serie, Ena Spottag er kendt for, og i slutningen af showet blev de altså hyldet som vindere af Vild med dans 2015.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu