Bookmakere er enige: Dette par ryger i Vild med dans

fredag d. 17. november 2017 kl: 12. 28 Af: Elo Christoffersen

Det bliver de to favorit-par, der går videre til Vild med dans-finalen, vurderer bookmakere.

Bookmakere er enige forud for fredagens Vild med dans.

Vild med dans-deltager afslører deltagelse på direkte tv

Fredag aften ryger det sidste par inden finalen næste fredag i Horsens.

Både Danske Spil og Nordicbet er enige om, hvilket par der ikke når finalen:

– Det er ingen overraskelse, at de to skuespillerinder Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle er blandt de tre sidste. Begge har fra start af, været blandt vore favoritter til at løbe med årets titel. Derimod er det lidt mere overraskende, at håndboldspilleren Daniel Svensson sammen med partneren Karina Frimodt er nået så langt. Parret har dog holdt et stabilt dansemæssigt niveau, og samtidig tyder det også på at de har god opbakning blandt seerne, da de blot har været i omdans en enkelt gang, siger pressechef hos Nordicbet, Thomas Holm, i en pressemeddelelse.

– Vi føler os dog overbevidste om, at Daniel Svensson & Karina Frimodt kommer til at score lavest point hos dommerne og da dommerstemmerne fortsat tæller 50 procent, skal der rigtigt mange seerstemmer til for at redde parret. Det anser vi ikke for en umulighed, men vi mener der er minimum 50 procents chance for et exit, forklarer han.

Daniel Svensson er den dårligste danser

Danske Spil enige med Nordicbet om, hvem der ryger i aften:

– Daniel Svensson har vi vurderet til odds 1,70. Vi har sat ham til odds 1,70, fordi vi kan se, at han er den dårligste danser af de tre tilbageværende deltagere, og så vurderer vi også, at på det her tidspunkt af Vild med Dans, der er det ikke længere et popularitetsprogram, men nu er det en reel dansekonkurrence, siger oddsansvarlig hos Danske Spil, Peter Emmike Rasmussen, i en pressemeddelelse.

Ny Vild Med Dans-deltager præsenteret: -Min mor sagde: "Åh nej"

Hvilke par, der går videre til den store finale i Vild med dans næste fredag, afgøres i aften.

Du kan se Vild med dans klokken 20 på TV2.

Del din kommentar

Forsiden lige nu