Simon Jul sendt ud af Vild med dans: Sådan har han det!

lørdag d. 7. oktober 2017 kl: 7. 49 Af: Ritzau Fokus

Det var en fattet Simon Jul, som fredag aften forlod danseshowet "Vild med dans"

Det femte program i denne sæsons “Vild med dans” blev endestationen for komikeren Simon Jul og den professionelle danser Claudia Rex.

Parret endte i omdans mod svømmer Mie Ø. Nielsen og danser Mads Vad.

Her fik svømmeren og hendes dansepartner flest seerstemmer, så de går videre til næste uge.

Afklaret Simon Jul

Bagefter var det en ganske afklaret Simon Jul, som gjorde status over sit danseexit

– Sådan er det jo at være med i en konkurrence. Nogle gange er der nogle, der skal ud. Jeg synes, det er lidt ærgerligt, fordi det har været rigtig sjovt, og jeg kommer helt klart til at savne mine fire daglige timer i kælderen med Claudia.

– Men det går nok det hele. Vi lever nok en dag endnu, lød det fra komikeren.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Særligt forholdet til dansepartneren Claudia Rex og resten af Vild med dans-holdet har været det store højdepunkt i de seneste par uger, fortalte Simon Jul.

– På det personlige plan tager jeg en god veninde med herfra. Det der med at få nye, gode folk omkring sig i en alder af 40 år, tror jeg ikke sker for særlig mange. Og det har ubetinget været den fineste gave at få Rex (Claudia Rex, red.) ind i mit liv. Så der har jeg vundet, sagde Simon Jul efter aftenens sidste svingom.

Planlægger en masse søvn

Fremover planlægger de to også at ses uden for træningslokalet, men Simon Jul planlægger først at indhente en masse søvn.

– Jeg må indrømme, at i de seneste par uger har søvnfrekvensen været mellem tre og fire timer i døgnet, og det er ikke godt for nogen. Og så glæder jeg mig meget til at være hjemme igen sammen med min kæreste, sagde Simon Jul.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Der er nu syv par tilbage i “Vild med dans”. Programmet sendes hver fredag på TV2 klokken 20.00.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu