Vild med dans: Dette par blev stemt ud inden semifinalen

fredag d. 11. november 2016 kl: 22. 05 Af: Elo Christoffersen og Ritzau Fokus

Thomas Buttenschøn og Mie Moltke forlader Vild med dans efter en ellers flot præstation.

Temperaturen steg til sydamerikanske standarder, da alle fire resterende par i dansedysten Vild med dans fredag aften for alvor tæmmede den argentinske tango.

Men det blev sanger Thomas Buttenschøn og hans partner, Mie Moltke, der efter en omdans mod skuespiller Laura Bach og hendes partner, Michael Olesen ikke fik lov at gå videre til semifinalen i næste uge.

– Gennem ni programmer har vi set charmøren, festdanseren, den sexede danser, men i aften var der en seriøsitet, hengivenhed og henførelse, og det synes jeg var skønt, sagde dansedommer Nikolaj Hübbe til sangeren Thomas Buttenschøn og hans partner, Mie Moltke, efter parrets temperamentsfulde tango.

Tre par tilbage

Det endte dog alligevel med en udstemning, så der nu kun er tre talentfulde par tilbage inden næste uge.

Parret havde foruden den argentinske tango også danset en wienervals. Der dansede de sammen med skuespilleren Mille Dinesen og hendes partner, Mads Vad, da de skulle dyste som et hold mod Laura Bach og bokser Sarah Mahfoud og deres partnere, Michael Olesen og Morten Kjeldgaard.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Imponerede med wienervals

Thomas Buttenschøn og Mille Dinesen og deres professionelle dansepartnere, Mie Moltke og Mads Vad, imponerede dommerne med deres wienervals.

– I mit hjerte er I med til at skrive Vild med dans-historie. Jer to, Thomas og Mille, fremstår så godt og så positivt, sagde dansedommer Jens Werner til de to par.

Sats gav pote

Mie Moltke og Mads Vad havde besluttet sig for, at deres to partnere, der er amatørdansere, skulle danse alene med hinanden. Og det var et sats, der gav pote.

– Hvor er det frækt, at I starter med nydanserne. I så forrygende ud. Det var lækkert, det var sjovt, det var med humor, indlevelse og følelse. Jeg synes, det var dejligt, sagde Britt Bendixen til de dygtige dansepar efter deres fælles wienervals.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

De tre sidste par skal i næste uge mødes til semifinalen, hvorfra blot to par vil fortsætte til den store finale i Vild med dans, der løber af stablen den 25. november i Horsens.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu