Vild med dans-veteran deler sit største øjeblik

søndag d. 13. august 2017 kl: 6. 53 Af: Ritzau Fokus
Portræt af danser Michael Olesen til BT Weekend
Michael Olesen mindes sidste sæson, hvor han blev hyldet i finalen. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix (Arkivfoto)

Michael Olesen mindes sidste sæson, hvor han blev hyldet i finalen.

Den professionelle danser Michael Olesen, der er en danseveteran i det superpopulære danseshow “Vild med dans”, kunne næsten ikke være i sig selv, da han i sidste års finale blev hyldet af hele Forum Horsens.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

Det skriver Michael Olesen i et opslag på Instagram.

– Mit største øjeblik i mine ti år i “Vild med dans”. Jeg faldt over dette klip fra sidste års finale og fik igen en klump i halsen, gåsehud på armene og har stadig megasvært ved at sætte ord på alle de skønne følelser, der pludselig farede igennem mig den aften, skriver danseren i opslaget.

I videoen, han har delt, spørger Claus Elming, hvad det største øjeblik igennem ti sæsoner af “Vild med dans” har været.

– Jeg tror ikke, der er nogen tvivl om, det er det her øjeblik lige nu, lyder det fra en tydeligt overvældet Michael Olesen efter en massiv applaus fra hele salen, der fortsætter længe.

Ingen sejr i 10 år

Selv om det i ti år aldrig er blevet til en sejr for den professionelle danser, nåede han sidste sæson til en tredjeplads med skuespilleren Laura Bach.

Den samme flotte præstation nåede han med skuespiller Anne-Grethe Bjarup Riis i efteråret 2008, da han var med for blot anden gang.

Derudover har Michael Olesen fået svinget stængerne på de bonede gulve med blandt andet Lisa Lents, Mette Blomsterberg og Karen Mukupa.

Se opslaget her:

Mit nok STØRSTE øjeblik i mine 10 år i @vildmeddans ❤️ Jeg faldt over dette klip fra sidste års finale og fik igen en klump i hals, gåsehud på armene og har stadig mega svært ved at sætte ord på alle de skønne følelser som pludselig farede igennem mig den aften!! 😆 det ses vist også tydeligt på den konstante hånd i nakken og kløen efter og prøve og finde hoved og hale i sig selv 😂🙈 men det ord der måske i nærheden kan dække det bedst må være #taknemmelighed 🙏🙏 taknemlig over al den overraskende kærlighed der pludselig blev sendt min vej, samtidig med jeg var omgivet af min VMD familie ❤️det er noget som jeg aldrig kommer til at glemme – af hjertet TAK!!! 😘😘#vmd16 #vildmeddans #vmdfamilie #taktaktak #taktilminpartner @laurasofiabach #taktilallejer #der #var #i #horsens #den #dag #taknemlig #elskermitarbejde #sågørdetikkespormanikkeharvundet#happyfeet #dansdigglad

Sidste års vinder tæt på at ryge ud af Vild med dans: Alt kan ske

A post shared by Michael Olesen (@michaelolesenvmd) on

Del din kommentar

Forsiden lige nu