Vild med druk: Danserne drikker igennem

torsdag d. 28. august 2014 kl: 7. 24 Af: Ritzau Fokus
 
Danserne og deltagerne i årets udgave af Vild med dans havde en særdeles våd ryste-sammen-aften med masser af alkohol.

Danserne og deltagerne i årets udgave af Vild med dans havde en særdeles våd ryste-sammen-aften med masser af alkohol. Foto: FLINDT MOGENS/free

Det var en våd aften med masser af alkohol, da deltagerne i årets Vild med dans holdt ryste-sammen-fest, bevidner festfotos om.

En lille sjus og barriererne falder, og humøret stiger. Alkohol er kendt for at løsne stemningen op, og det var også, hvad der skete, da årets deltagere i Vild med dans tirsdag aften holdt ryste-sammen-fest på Toldboden i København.

Her er seernes Vild med dans-favorit

Flere af deltagerne delte våde billeder fra festen, som var noget af en succes ifølge de ivrige Instagram-opdateringer fra både danserne og nydansere. Flere af deltagerne stemmer også i efter tirsdagens fest med at takke for en god aften og give udtryk for massive tømmermænd.

Den professionelle danser Silas Holst delte et billede på sin Instagram-profil af sig selv med danselærlingene, vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl og skuespilleren Besir Zeciri, i dunkel rød belysning og takkede for en fed aften:

– Takker alle for en virkelig sjov aften i går. Men ad hvor gør det ondt i hovedet i dag, skriver han til billedet. Den professionelle danser Mie Moltke stemmer i med:

– Puha ja – men så dejlig aften. Mie Moltke optrådte også på flere af Instagram-billederne fra festen med en sjus i hånden og kæmpe smil på læberne.

At festen var særdeles våd, bevidner også billeder fra dagen derpå om. Hjemme hos Silas Holst og hans mand, skuespilleren Johannes Nymark, som også deltager i danseprogrammet som nydanser, stod den dagen efter på masser af tømmermændsmad med både pizza og pomfritter.

Vild med dans åbner for 11. gang den uhyre populære dansekonkurrence fredag den 12. september med Claus Elming og Sarah Grünewald i spidsen.

Se nogle billeder fra den våde fest her:

http://instagram.com/p/sK4ol-RqMe/? modal=true

http://instagram.com/silasholst

Her er dette års Vild med Dans-værter

http://instagram.com/p/sK4ol-RqMe/? modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu