Vild overraskelse: Legendarisk tv-vært vender tilbage

onsdag d. 9. august 2017 kl: 12. 29 Af: Ritzau Fokus
FILE PHOTO: The Netflix logo is pictured on a television in this illustration photograph taken in Encinitas California
David Letterman vender tilbage til skærmen i en række programmer for streaminggiganten Netflix. Foto: Mike Blake/Scanpix

David Letterman dropper sin pension og får sit eget program på Netflix.

Efter at have været pensioneret i to år vender den ikoniske tv-vært David Letterman tilbage til arbejdet i en ny serie på Netflix, der får premiere i 2018.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Tv-legende fylder 70 år: Kan du genkende ham?

– Jeg er spændt og føler mig heldig over at arbejde med det her projekt for Netflix. I min tid på pension har jeg lært, at hvis du trækker dig tilbage for at bruge tid med din familie, så tjek, om det er okay med din familie først, siger den vanligt sjove tv-vært i pressemeddelelsen.

Programmet har ikke fået et navn endnu, men der vil i første omgang blive produceret seks afsnit af en times varighed.

David Letterman vil gøre det, han er bedst til: Indgående samtaler med enkelte gæster, men også segmenter, hvor han vil udforske emner uden for studiet.

Late Night- og The Late Show-værten er den person, der har rekorden i Emmy-nomineringer. Ud af 52 nomineringer har David Letterman taget 10 statuetter med hjem til kaminhylden.

Lettermans arvtager hylder tv-veteranen

David Letterman erklærede i 2014, at han ville stoppe med at være vært på “The Late Show” og var med i sin sidste episode den 20. maj 2015.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu