Vild præmie til årets X Factor-vinder

fredag d. 13. februar 2015 kl: 12. 38 Af: Ritzau Fokus
 
Her ses alle X Factor-deltagerne i årets udgave sammen med deres coaches og vært, Eva Harlou.

Her ses alle X Factor-deltagerne i årets udgave sammen med deres coaches og vært, Eva Harlou. Foto: FLINDT MOGENS/free

Vinderen af årets X Factor kan se frem til at skulle indspille sin single med manden, der står bag Lady Gagas gennembrud.

Det er en særdeles spændende præmie, der venter vinderen af årets udgave af X Factor.

X Factor-favorit lurer håndtricks af Bramsen

Vinderen kommer nemlig til at arbejde sammen med en af verdens førende producere, der har hjulpet stjerner som Lady Gaga og Nicki Minaj frem i rampelyset. Det skriver DR fredag i en pressemeddelelse.

Det er den svenske producer RedOne, der har arbejdet sammen med popstjerner som Justin Bieber, Jennifer Lopez, One Direction og Britney Spears, som den danske vinder skal samarbejde med, når den første single skal indspilles.

Men der er endnu en præmie gemt til vinderen af X Factor 2015.

Vedkommende kan nemlig også se frem til at modtage karriereråd fra manden, der opfandt X Factor, Simon Cowell. Den britiske talentspejder og musikproducer har blandt andet ført boybandet One Direction helt til tops i musikbranchen, og han har et indgående kendskab til, hvad der skal til for at klare sig i musikverdenen.

Hos Danmarks Radio er man begejstret over at kunne tilbyde vinderen så spændende samarbejdspartnere.

– Da vi fandt ud af, at RedOne havde sagt ja, blev vi ekstatiske – et større og bedre navn kunne vi ikke have drømt om, siger DR’s underholdningsredaktør Jan Lagermand Lunde i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Og kombineret med det eksklusive møde med Simon Cowell er der tale om præmie, der virkelig kommer til at gøre en forskel for dettes års X Factor-vinder, siger han.

Baraa har knude på stemmebåndet

Fredag begynder årets liveshows i dette års udgave af det populære tv-program.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu