Vild pris på Christian Stadils luksuslejlighed

tirsdag d. 2. februar 2016 kl: 18. 00 Af: Elo Christoffersen
 

Christian Stadil kan se frem til bunker af klingende mønt, hvis det lykkes ham at få afsat sin luksuslejlighed, der blev sat til salg i sidste uge på Østerbro.

Den 44-årige Hummel-ejer gav ifølge Boliga.dk blot 1,3 mio. kr., da han købte lejligheden i efteråret 1991, og med en udbudspris på 11 millioner kroner for den 246 kvadratmeter store bolig ved Østerport Station, er der udsigt til en gevaldig gevinst, selvom inflationen har ædt af beløbet gennem årene.

Løvens Hule-milliardær pludselig indlagt med frygtet sygdom

Elevator med veloursofa

Ifølge mægleren bag udbuddet emmer den 115-årige gamle herskabslejlighed af historie, og kommende købere kan blandt andet glæde sig til transporten op til lejligheden, der vil foregå i en af Danmarks ældste elevatorer, som er indrettet med veloursofa, spejle i loftet og guldornamenteringer.

Selve boligen breder sig ud over 246 kvadratmeter fordelt på seks værelser med 3,5 meter til loftet, og bevæger man udendørs, kan man nyde solstrålerne og en kold Campari på den fælles tagterrasse eller på den langstrakte, buede balkon.

Bor ikke selv i lejligheden

Christian Stadil bor ikke selv i lejligheden, der blandt andet har været udlånt til grevinde Alexandras anden eksmand, Martin Jørgensen, men residerer i den københavnske forstad Holte.

Liebhaver-lejlighed solgt: Hummel-boss i kæmpe prisdrop

Her købte han ifølge Boliga i 2012 en luksusejendom med over 19.000 kvadratmeter grund for den nette sum af 13.750.000 kr.

Se billederne af luksuslejligheden øverst i artiklen…

Del din kommentar

Forsiden lige nu