Vilde voldsanklager mod Hollywood-stjerne

onsdag d. 29. juli 2015 kl: 9. 23 Af: Ritzau Fokus
 
Terrence Howard bliver anklaget for vanvittige voldshandlinger.

Terrence Howard bliver anklaget for vanvittige voldshandlinger. Foto: Chris Pizzello/CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Terrence Howard er kendt for sit iltre temperament, men ifølge hans ekskone kammede det helt over på en tur til Costa Rica i 2013.

Han har tidligere fået et polititilhold mod hende, men for skuespilleren Terrence Howards ekskone, Michelle Ghent, er det ikke nok. Derfor vil hun nu hive Hollywoodstjernen i retten over en episode, der fandt sted tilbage i 2013.

Skandaleskuespiller: Far for femte gang

I et civilt søgsmål anklager Michelle Ghent sin eksmand for at have slået, sparket og taget kvælertag på hende. Det skriver The Hollywood Reporter.

I anklagen står der at Howard fulgte efter sin ekskone ind på badeværelset i det hus, de havde lejet i Costa Rica, og at han her slog hende i venstre side af ansigtet. Han skulle også have taget fat rundt om hendes hals og presset hende op mod badeværelsesvæggen i adskillige sekunder og banket hendes hoved ind i væggen.

Terrence Howard skal ifølge anklagerne også have truet med at slå sin ekskone ihjel.

Det er ikke første gang, skuespilleren bliver anklaget for uhyrligheder mod kvinder. I 2001 blev han anholdt for at have overfaldet sin daværende kone, Lori McCommas.

Hollywood-stjerne får polititilhold i tre år

Terrence Howard, der blandt andet har været med i danske Niels Arden Oplevs film “Dead Man Down”, har endnu ikke kommenteret de nye anklager.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu