Ville ikke være med

tirsdag d. 30. september 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Jennifer Aniston ville ikke være med i den niende og sidste sæson af Friends. Hun sagde, at hun kun ville være med, hvis de forkortede episoderne, og hvis optagelserne kunne gå hurtigere. En insider udtaler, at Jennifer havde lovet sin mand, Brad Pitt, at hun ville bruge mere tid på familien. Pitt var blevet sur, da hun ville bruge et år mere på serien. “Det er jo ikke ligefrem fordi nogen af dem fra Friends har brug for flere penge.”.

Jennifer gik til sidst på kompromis. Alle de andre venner ville gerne være med et år mere, så hun følte et enormt pres på sine skuldre. Hun gik med til kun 18 shows mere, og optagelserne skal stoppe til januar. Normalt foregår serier som denne over 24 shows optaget på 9 måneder. Nu skal Friends optage 2 shows i ugen, for at blive færdig på 5 måneder.

Fie Laursen: -Det lytter jeg til

En kilde udtaler, at det hele går efter Jennifers hoved. Skønheden har ikke noget at klage over, hun får 1 mio$ for hver episode. Alligevel er hun træt af det hele, og vil gerne have det overstået hurtigst muligt. Hun vil gerne igang med sin filmkarriere. Anistons talsmand udtaler, at man ikke skal klandre hende for noget. De hurtige optagelser kommer alle til gode, da de alle gerne vil bruge tid på deres filmkarrierer.

Del din kommentar

Forsiden lige nu