Vin Diesel siger tårevædet farvel til ven

søndag d. 22. marts 2015 kl: 17. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Vin Diesel savner sin afdøde kammerat Paul Walker.

Vin Diesel savner sin afdøde kammerat Paul Walker. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Ved premieren på den nye film “Furious 7” havde Vin Diesel svært ved at holde tårerne tilbage, da han talte om afdøde Paul Walker.

Selv om han få timer forinden var blevet far for tredje gang, ville han ikke gå glip af muligheden for at mindes sin afdøde ven Paul Walker.

Hollywood-stjerners venskab overrasker

I hvert fald mødte Vin Diesel op til premieren på den nye “Furious 7”, som er den sidste film, hvor de to gode venner spiller overfor hinanden.

Det skriver internetmediet WENN.com.

– Den her film var lavet på kærlighed og hårdt arbejde. Faktisk var det den sværeste film, jeg nogensinde har været med i, fordi mit forhold til Paul er så ægte i filmen. Og da tragedien skete, mistede jeg min bedste ven. Jeg mistede min bror, fortæller den hårde skuespiller.

Herefter pressede tårerne sig på for skuespilleren, og pludselig lød det fra én blandt publikum, at “du har en familie her, Vin”.

– Tak for det. Og tak for, at I altid har været der for mig, og at I altid har troet på mig. Den her nye film er min gave til jer, og endnu mere vigtigt er det min gave til min afdøde bror Paul, sagde den 47-årige filmstjerne.

Vin Diesel taler ud om afdød ven

Paul Walker døde i et biluheld den 30. november 2013.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu