Vin Diesel taler ud om afdød ven

mandag d. 12. oktober 2015 kl: 13. 00 Af: Ritzau Fokus
 

Vin Diesel og Paul Walker indspillede den første “Fast and Furious”-film i 2001, og siden er der kommet yderligere seks til. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Vin Diesel fortæller, hvordan han bearbejdede Paul Walkers død ved at spille udødelig i sin kommende film.

Han er skaldet, solbrun og hårdtpumpet. Udadtil ligner “Fast and Furious”-skuespilleren Vin Diesel ikke en mand, der bærer følelserne udenpå tøjet, men det har alligevel tæret hårdt på ham at miste vennen og kollegaen fra de hæsblæsende bilfim, Paul Walker, der døde i et tragisk biluheld i 2013.

Hollywood-stjerners venskab overrasker

– Døden var et kæmpe tema for mig sidste år. Der var noget meget terapeutisk ved at spille denne rolle efter at have været gennem Pauls død, fortalte Diesel til nyhedsbureauet AP i forbindelse med sin rolle i filmen “The Last Witch Hunter”.

Diesel og Walker havde tætte bånd

Vin Diesel og Paul Walker havde et tæt bånd og Vin Diesel, der er gudfar til Walkers datter, valgte i marts at navngive sin datter Pauline for at ære mindet om sin ven.

I filmen “The Last Witch Hunter” spiller Diesel en heksejæger, der er forbandet med uddødelighed, og som derfor ikke kan blive forenet med sin kone og datter efter døden.

– 2014 var et hårdt år for mig på mange måder og det at spille en karakter, der forsøger at skjule sin sorg og sit tab, var meget passende på det tidspunkt, fordi sådan var mit liv i virkeligheden efter den syvende “Fast and Furious”-film, fortæller den sørgende stjerne.

Hør Vin Diesels rørende tale til Paul Walker

Dansk premiere i december

Hvis man vil se Diesel som melankolsk heksejæger, må man dog vente lidt endnu. “The Last Witch Hunter” har først dansk premiere den 3. december.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu