Viser maven frem på den røde løber: Natalie Portman er gravid

mandag d. 12. september 2016 kl: 12. 22 Af: Louise Bennetzen

Den 35-årige skuespillerinde fik alles opmærksom på den røde løber, efter hun "annoncerede" at hun er gravid.

Nogle ringer rundt til familien med den gode nyhed. Andre slår det op på de sociale medier i håb om at få likes og lykønskninger. Og så er der dem, som Natalie Portman, der slet ikke behøver at sige noget. Det var nemlig tydeligt for alle, at den smukke skuespillerinde er gravid, da hun trådte ud på den røde løber til Venedigs filmfestival i en tætsiddende hvid kjole. Det skriver den amerikanske avis Huffington Post.

Maven stjal opmærksomheden

Det var tydeligt, at Portman og hendes voksende mave stjal alt opmærksomheden på den røde løber i torsdags. Skuespillerinden har allerede en femårig søn med balletdanseren Benjamin Millepied, og parret venter nu deres andet barn. De mødte hinanden under optagelserne til Black Swan, hvor Millepied var koreograf. Portman modtog endda en Oscar for hendes rolle i filmen, mens hun var gravid med sin søn.

Hollywood-superstjerne er blevet mor for anden gang

Da hun modtog prisen, holdt hun da også en meget rørende tale:

Oscar-vinder viser struttende mave frem i kendt magasin

– Så mange mennesker har hjulpet mig med, at forberede mig til den her rolle. Og Benjamin Millepied, min store kærlighed, som koreograferede filmen, har nu også givet mig den vigtigste rolle i mit liv.

Hverken Portman eller Millepied har bekræftet skuespillerindens graviditet officielt

Del din kommentar

Forsiden lige nu