Vittige Kate: Prins William er som en på 16

mandag d. 19. september 2016 kl: 10. 14 Af: Ritzau Fokus
Britain's Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge, visit Stewards Academy in Harlow, Duchess of Cambridge, Prins William
- Nogle gange føles det som om, jeg er 16 år, siger prins William. Foto: Scanpix.

Hertuginde Kate og prins William drillede hinanden på ægte teenagemanér, da de tog en dag tilbage på skolebænken.

Prins William og hustruen hertuginde Kate er kendt som Storbritanniens smukke og unge royale par. Men selv føler parret sig tilsyneladende en anelse yngre, end der står på dåbsattesten.

I hvert fald indtog det royale par rollen som pjattende teenagere, da de fredag besøgte skolen Stewards Academy for at skabe opmærksomhed om kampagnen “Heads Together”, som de, sammen med prins Harry, står i spidsen for. Det skriver Hello! Magazine.

Tilbage på skolebænken jokede prins William med, at han stadig opfører sig som en teenager engang imellem.

Kate dansede tæt med kendt bjørn

– Nogle gange føles det som om, jeg er 16 år. Hvis jeg skal være ærlig, så opfører jeg mig også nogle gange som om, jeg er 16, sagde prins William under en uformel samtale med skolens elever og forældre.

Og her måtte hans hustru, hertuginde Kate, give ham ret:

– Jeg ser dig stadig som en på 16 år, lød det vittigt fra hertuginden ifølge mediet.

Prins William fik også videre i samtalen vist sig fra sin vittige side. Her tilbød han blandt andet de studerende sit job, så han selv kunne komme tilbage på skolebænken.

– Kan i virkelig lide skolen? Jeg var altid dårlig i skolen. Vi burde bytte plads – jeg kan komme tilbage i skolen, og I kan overtage mit job, lød det muntert fra prins William, som også lavede sjov med en studerende, som afslørede sig som fan af fodboldklubben Chelsea.

– Chelsea? Jeg troede ellers lige, vi kunne være venner, grinede prinsen.

“Heads Together”-kampagnen har til formål at få blandt andre unge mennesker, der lider af psykiske problemer, til at få det bedre med sig selv i hverdagen.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu