Væk med plakaterne

tirsdag d. 20. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

En ny gyserfilm med titlen Captivity, som snart har premiere i USA har fået masser af omtale i løbet af de seneste par dage. Selskabet bag filmen har nemlig modtaget bunker af klager fra især forargede kvinder og forældre, som er bekymrede over den virkning, nogle reklameplakater for filmen kan have på deres børn.

Sarah Jessica Parker klar til nyt liv

Filmen har Elisha Cuthbert i hovedrollen og de omstridte plakater viser hende blive bortført, spærret inde, torteret og til sidst dræbt. Det er alså lige skrapt mok for mange bekymrede borgere, som har henvendt sig til filmselskabet Lionsgate med bunker af klager.

Derfor har filmselskabet nu besluttet, at de omstridte plakater skal fjernes over hele landet, selv om de ikke selv har haft nogen indflydelse på reklamekampagnen. Den er der et andet filmselskab, After Dark, der har stået for. After Dark siger, at det slet ikke var meningen, de voldelige plakater skulle vises. Angiveligt er der sket en fejl, og det var nogle forkerte plakater, som blev sendt til trykkeriet og derefter distribueret og hængt op landet over. Men nu bliver de kontroversielle billeder altså fjernet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu