Voice vinder banker sin coach på hitlisten

mandag d. 26. november 2012 kl: 11. 25 Af: Kendte.dk NY
 

‘Voice’ vinderen Emilie Päevatalu banker de to ‘Voice’ coaches (L.O.C. og Xander) på iTunes topliste, hvor blandt andet Xander er på vej ud af top 10

Voice vinder slår L.O.C. af toplisten med singlen Skandale Kendte

Foto: (Mogens Flindt)

Det blev som de fleste danskere så eller fandt ud af at Emilie Päevatalu var den som gik hele vejen i ‘Voice’ med sin sang coach rapper L.O.C. Og det kan i dag læses på iTunes hitliste.

L.O.C. er blevet voksen: -Jeg har fået større respekt for scenen

Emilie som dagligt læser til kommunikation og performancedesign på Roskilde Universitet, ligger lige nu nummer 1 på hitlisten foran hende’s coach og den knokurrende coach Xander som er på vej ud af top 10.

 

Læs også: Voice Emilie tilbragte nat med L.O.C.

 

Selv har Emilie givet udtryk for stor lykke ovenpå sejren Lørdag.

– Jeg er totalt overrasket over at have vundet, men også vildt, vildt, vildt glad, jublede Emilie umiddelbart efter, at sejren var blevet annonceret, til ekstra.bladet.dk.

 

Læs også: L.O.C. og Christiane skal giftes

 

Grøn afslører sidste musiknavn: Populær rapper på plakaten

Og hun glæder sig også meget til at skulle i gang med at lave sit album hvor L.O.C. skal være med indenover, ifølge hende selv.

– 100 procent. Han har betydet alt for mig. Er fantastisk på alle måder. E t sødt et menneske og også meget musikalsk, selvom ikke alle måske tror det. Han har været med til at skabe min lyd, så selvfølgelig skal han det.

Del din kommentar

Forsiden lige nu