Voight ikke længere Jolies far

mandag d. 11. august 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Angelina Jolie ser ikke længere Jon Voight som sin far, efter han kom med en chokerende udtalelse. Udover at være Jolies biologiske far, er Voight også Jolies far i Tomb Raider.

Krigs- og filmhelt er død: Han blev kendt i ikonisk rolle

Voight blev skilt fra Jolies mor, da Jolie kun var et år gammel, men da hun skulle spille sammen med ham i Tomb Raider, så hun det som en chance for, at få sin far tilbage igen.

Udnævnt af dronningen: Havnet i grusomt skænderi

De havde det også rigtig godt sammen, indtil han fandt tilbage til sin gamle vane med, at være meget fordømmende over for Jolie. I et TV interview udtaler han, at Jolie skulle tage og søge hjælp, for hun lider af seriøse mentale problemer. Jolie udtaler, at hun ikke havde set showet og fattede ikke mistanke, før end hun fik et brev fra sin far, inden hun skulle ud og rejse.

“Så åbnede jeg brevet. Han havde skrevet, at jeg var en dårlig person. Jeg var ude af den og sur og fandt på 100 forskellige svar til brevet, men så besluttede jeg, at jeg ikke sætter pris på denne persons meninger, så det er okay. Jeg ser os ikke længere som far og datter,” udtaler Jolie.

Del din kommentar

Forsiden lige nu